Av. Xharije Nela ka lindur në Kukës, më datë 02 Nëntor 1989. Ka përfunduar studimet në Drejtësi në vitin 2011 dhe studimet post universitare duke marrë titullin Master i Shkencave, në E Drejtë Civile, në vitin 2013. Ka përfunduar me sukses studimet në shkollën e Avokatisë në vitin 2014 dhe po në këtë vit është…

Fatbardha Nela ka lindur ne Kukes me 27.06.1995. Ne vitin 2017 ka perfunduar studimet e larta Bachelor per Financ Banke, ne Universitetin Europian te Tiranes. Ne vitin 2019 ka perfunduar Masterin e Shkencave specifikisht per degen Kontabilitet dhe Raportim Financair. Gjate kesaj periudhe ka punuar ne nje zyre kontabiliteti “Etleva Treska”ne nje periudh nje vjecare….

Asije Tuku ka lindur ne Lushnje me Dt 06.10.1993 Ne vitin 2016 ka perfunduar studimet e larta ne Fakultetin e Drejtesise ne Tirane dhe ne vitin 2018 ka perfunduar Master Profesional Penal. Znj. Tuku ka punuar per dy vite ne Ministrine e Drejtesise konkretisht ne sektorin e Inspektimit te profesioneve te lira dhe ato gjyqesore…

Denida Qorraj ka lindur ne Corovode, Skrapar. Studimet e larta i ka kryer ne Tirane ne vitin 2013 per Marredhenie Nderkombetare, Diplomaci dhe MSC “Politika dhe Qeverisja ne BE “ ne vitin 2015. Pas mbarimit te studimeve Z. Denida Qorraj ka mbajtur disa pozicione ne institucione private dhe shteterore ne funksion te karrieres se saj….

Njohese e thelluar ne disiplinen jurisike. Diplomuar ne vitin 2009 ne Universitetin “Luigj Gurakuqi”, Fakulteti i Drejtesise, Shkoder. Perfunduar studimet post master “ Studime mbi Sigurine” ne vitin 2011 prane Universitetit “U. F. O”, Departamenti i Masterave Tirane. Qellimi i saj eshte te kontribuoje ne zhvillimin e Shqiperise ne institucione, ne ndermarrje dhe ne fushen…

Emanuela Berberi ka lindur në Korçë në datën 05 Shkurt . Në vitin 2002- 2006 ka kryer studimet për Histori në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë , në Universitetin e Tiranës ndërsa në vitin 2008-2011 është diplomuar në Universitetin “ Vitrina “ në Tiranë. Më pas, në vitin 2012-2014 ka kryer Master Profesional , drejtimi…

Av.Msc.Eva Hamitaj ka përfunduar me sukses studimet në Fakultetitn e Drejtësisë, Universiteti i Tiranës si dhe studimet Master i Shkencave ne Procedure Penale, në vitin 2011, dhe ne vitin 2013 është licencuar Avokate , nga Dhoma Kombëtare e Avokatisë ,Tiranë. Në vitin 2017 ka përfunduar studimet master në sektorin e  legjislacionit Evropian për  tregti dhe…